USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Купити кавунця чи помідора з авто у Луцьку дозволили лише на 7-ми вулицях

22 Травня 2009 13:29
У Луцьку затверджено перелік адрес для розміщення пунктів дрібнороздрібної торговельної мережі, – 22 травня інформують «Волинські Новини».
 
На черговому засіданні члени виконавчого комітету Луцької міської ради затвердили перелік адрес для розміщення пунктів дрібнороздрібної торговельної мережі (торгівля з автотроанспорту).
 
Відтак, як повідомляє сайт Луцькради, торгівля баштанними, цитрусовими та овочами з автотранспорту може здійснюватися за адресами:- вул. Конякіна, 12а-126 – 3 малогабаритні автомобілі;- вул. Гордіюк, 35-37 – 3 малогабаритні автомобілі;- вул. Гордіюк  (поблизу супермаркету «Фуршет») – 10 автомобілів за умови погодження з власником земельної ділянки і проведення благоустрою;- вул. Кравчука, 19а – 3 малогабаритні автомобілі за умови погодження з власником земельної ділянки;- вул. Ветеранів, 116 (біля магазину «Світ саун») – 2 малогабаритні автомобілі або 1 великогабаритний;-бульвар  Дружби  Народів,  2-3   малогабаритні  автомобілі  або   1 великогабаритний, згідно з погодженою схемою;- вул. Львівська (біля автостанції № 2) – 10 автомобілів;- вул. Червоного Хреста (поблизу прохідної військової частини) – 1 малогабаритний автомобіль;- вул.   Червоного   Хреста (поблизу  перукарні   «Гама-колор») –  2 малогабаритні автомобілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus