USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучанину, який побив поліцейського, загрожує до 5 років позбавлення волі

3 Вересня 2019 10:49
У Луцьку правоохоронці повідомили 24-річному місцевому жителю про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Мова йде про насильство щодо працівника правоохоронного органу, повідомляє пресслужба волинської поліції.

У червні в обласному центрі Волині наряд патрульних поліцейських прибув за викликом на сімейну сварку. Під час її припинення, правопорушник, 24-річний місцевий житель, вдарив поліцейського у потилицю. Правоохоронець не госпіталізувався.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 ( погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 3 Вересня 2019 11:43
При затриманні порушників повинно бути як в США-ти маєш право мовчати! тоді і поліція буде більш-менш захищена від рагулів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus