USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луческу отримав офіційну пропозицію очолити збірну України

Сьогодні 22:53
Федерація футболу України, як і раніше, розглядає наставника донецького «Шахтаря» Мірча Луческу як одного з основних кандидатів на посаду головного тренера національної збірної України.
Як стало відомо dynamo.kiev.ua із власних джерел, які заслуговують на довіру, футбольний агент, що представляє інтереси Луческу, днями отримав офіційну пропозицію від Федерації футболу України на предмет можливої роботи румунського фахівця головним тренером збірної України.
Раніше президент ФФУ Григорій Суркіс заявляв, що основним кандидатом на посаду головного тренера збірної України є Мірча Луческу.
Сам наставник «Шахтаря» пізніше досить категорично заявив, що виключає варіант свого приходу в збірну України, проте в одному з недавніх своїх інтерв\'ю висловився з цього приводу вже в зовсім іншій тональності: «Пропозиція досить спокуслива, але президента «Шахтаря» не влаштовує сумісництво. Поживемо - побачимо».
Довідково:
Олексій Михайличенко підтвердив, що він уже не є тренером національної збірної України з футболу. Про це він розповів на зустрічі з журналістами, що відбулась учора в Києві, поінформував Чемпіон.
«Перед вами сидять приватні особи, які вже не працюють у Федерації футболу України. Але ми разом, ми команда, яка готова працювати», - заявив Олексій Олександрович.
Михайличенко додав, що новий контракт у ФФУ йому не пропонували. На питання, чи готовий він і надалі працювати у збірній, відповів: «Якщо кажуть: привіт, Луческу, то напевно, це означає – прощавай, Михайличенко».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus