USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк потребує спільної турботи та опіки в питаннях наведення чистоти, охайності та порядку, – Борис Сорока

5 Серпня 2009 13:18
Під головуванням заступника міського голови, начальника відділу екології Бориса Сороки відбулася нарада з керівниками департаменту житлово-комунального господарства,  виконавчих органів міської ради, а також підприємств, установ, організацій міста щодо підготовки та проведення загальноміського санітарно-екологічного дня 7 серпня. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Гострій критиці були піддані окремі комунальні підприємства, гаражні кооперативи, установи і організації міста, які не покосили на закріплених територіях траву, будяки, не навели порядок на центральних вулицях щодо видалення від поребриків та бордюрів трави. Відтак, пан Сорока поставив конкретне завдання щодо обов’язкової участі всіх без винятку в загальноміській акції з наведення порядку в місті.
«Наше місто щедро наділене мальовничими куточками природи, які через людську байдужість іноді перетворюються на засмічені, занедбані території. Сьогодні Луцьк потребує нашої з Вами спільної турботи та опіки в питаннях наведення чистоти, охайності та порядку на його вулицях, майданах, парках і скверах, на берегах річок. Проте, місто повинно чепуритися не тільки до величних свят, які наближаються – День Незалежності та День міста, а постійно бути охайним», – наголосив Борис Сорока.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Серпня 2009 13:25
Расписались в своей некомпетентности. Интересно, а сколько денег тратится на командировки чиновников, для изучения передового опыта других городов? Почему в Варшаве, Праге, Берлине чисто, неужели там жители субботники устраивают? Вряд-ли, и сорят там тоже не меньше нашего, и молодежь там, тоже не лучше нашей. Просто убирают тщательно и часто, а наши чиновники только могут, что деньги из казны воровать.
Для Анонім Показати IP 5 Серпня 2009 19:02
Просто там меньше таких долбо...в как ты, и там действительно меньше "сорят". Можешь поехать посмотреть, конешно если тебе дибилу визу поставят!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus