USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцька мерія хотіла ліквідувати торгівлю на вулиці Замковій, але підприємці не дозволили. ФОТО

6 Липня 2009 08:49
Сьогодні, 6 липня, на ранок була запланована ліквідація торгівлі на вулиці Замковій у Луцьку – задля облаштування парковки «АвтоПаркСервісу», розрахованої приблизно на тридцять автівок. Однак спроба виявилася безрезультатною, оскільки на заваді стали підприємці, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Підприємці зайняли «кругову» оборону ще з учорашнього вечора – кілька десятків чоловік на в’їзді на вулицю Замкову із вулиці Глушець були на посту ще о 23.00. Власне, муніципали, міліціонери та комунальники зі спецтранспортом були на місці події ще задовго до 05.00, однак підприємці перекрили обидва в’їзди на Замкову.
 
Переговори між директором департаменту підприємництва луцької мерії Олександром Козлюком та підприємцями виявилися невдалими. Пан Козлюк пояснював пікетувальникам, що вони заважають виконанню рішення міськвиконкому, натомість підприємці запевняли, що стоятимуть непорушно до рішення суду. Адже, як пояснили протестувальники, сьогодні Луцький міськрайонний суд нібито має розглядати їхній позов про заборону ліквідації торговельних місць. Натомість у суді розповіли, що позовна зяава дійсно надійшла, але ще не  було призначено попереднього судового засідання.
 
Приблизно о 05.10 зле стало одній жінці із рядів оборонців. До честі медиків, карета «швидкої» на місце події прибула вже за 15 хвилин.
Згодом пан Козлюк спробував запропонувати підприємцям компромісний, на його думку, варіант. Протестувальники мали пропустити спецтехніку, яка б «евакуювала» припарковані поруч із електропідстанцією на Замковій. Однак підприємці відмовилися пристати на цю пропозицію.
Наразі обидві сторони перебувають у режимі «позиційної війни», не роблячи активних кроків.
 
Нагадаємо, наприкінці минулого тижня Олександр Козлюк заявив, що з понеділка торгівлі на вулиці Замковій не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Липня 2009 08:58
А що з парковкою на Замковій площі, яка росте немов на дріжджах? Чи може вони мають дозвіл "паркуватися" у заповіднику, або може той "вуйко", що збирає гроші з водіїв - не дай Боже - поповнює казну міста?
Анонім Показати IP 6 Липня 2009 09:30
Це владі аукнулася "нейтральна позиція" щодо критого ряду на варшавці. Тепер старий ринок бунтує. А базарникам закон не писаний. Народ наглий. Вони будуть торгувати, навіть якщо буде заборона не те що українського, а й Євросуду і... ООН
Анонім Показати IP 6 Липня 2009 10:17
Загадили історичну частину міста тим ринком - всіх їх на ГПЗ, на новий ринок - хай там краще заси....ть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus