USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі тролейбусники знову не отримують зарплату через борги Києва, – кажуть у мерії

13 Липня 2009 17:09
Заборгованість по зарплаті перед працівниками Луцького підприємства електротранспорту накопичується, оскільки субвенції із Києва надходять нерівномірно. Про це в коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник міського голови Петро Гоцалюк.
За словами пана Гоцалюка, у червні, наприклад, Луцьк мав отримати субвенцію обсягом понад мільйон гривень, натомість надійшла лише половина.
У відділі транспорту і зв’язку мерії розповіли, що станом на сьогодні, 13 липня, недофінансовано субвенцію обсягом 1,037 мільйона гривень. Зокрема у червні у Луцьку мали отримати 1,136 мільйона гривень, але уряд надав тільки 467 тисяч гривень плюс 100 тисяч гривень шляхом взаємозаліку.
Тому на підприємстві електротранспорту за квітень не виплачена зарплата обсягом 474,6 тисячі гривень, за травень – 804 тисячі.
Нагадаємо, за оперативними даними, найбільший борг по зарплаті серед луцьких організацій наразі накопичився на підприємстві електротранспорту, де перевищив 1,265 мільйона гривень. Нагадаємо, ще тиждень тому він становив лише 480 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus