USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцький стадіон стане легкоатлетичною ареною

Сьогодні 18:45
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що завершення реконструкції бігових доріжок на стадіоні «Авангард» здійснять із другого траншу муніципальної позики. Про це 13 жовтня йшлося під час щовівторкової прес-конференції луцького очільника, – інформує репортер «Волинських новин».
Пан Шиба зауважив, що на стадіоні залишилося освоїти 2 мільйони 400 тисяч гривень. За словами луцького очільника, це буде зроблено наступного року. А ось закінчення реконструкції бігових доріжок слід очікувати вже найближчої весни. «Навряд чи встигнемо в цьому, адже 2009 – рік глибокої кризи», – додав луцький керманич. Він також зауважив, що роботи на бігових доріжках, звісно, хотілося б завершити у літній період, проте – не склалося.
 
Додамо, що вчора під час особистого прийому громадян луцький очільник розповів, що прагне, аби стадіон «Авангард» мав легкоатлетично-футбольне призначення. Також він не без обурення зауважив те, що кілька років поспіль на цій спортивній арені не проводилися не те, що міжнародні легкоатлетичні змагання, а й навіть обласні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus