USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Місто допоможе луцьким підприємствам реалізовувати власну продукцію

22 Вересня 2009 10:11
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів про ряд рамкових угод, котрі будуть укладені із великими луцькими підприємствами. Про це 22 вересня йшлося під час щовівторкової прес-конференції керманича обласного центру Волині, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Луцький керманич зауважив, що в обласному центрі триває робота із кожним підприємством. Результатом таких напрацювань і низки переговорів стануть рамкові угоди із «СКФ Україна», себто Луцьким підшипниковим заводом та луцькою «Електротермометрією». За словами пана Шиби, угоди підпишуть у найближчий час, орієнтовно на цьому тижні. Ці рамкові угоди нагадуватимуть документ про співпрацю із Луцьким автомобільним заводом. Завдяки цій співпраці луцькі тролейбуси та автобуси з’явилися в багатьох містах нашої країни. Тобто, міська влада сприятиме поширенню і просуванню продукції луцьких виробників на внутрішній український та зовнішній ринки.
Луцький градоначальник нагадав присутнім журналістам про те, що «Електротермометрія» виробляє усі види лічильників, зокрема води та теплової енергії, проте луцький мер зауважив, що не всі вони використовуються в нашому місті. Такі угоди, на думку пана Шиби, сприятимуть знаходженню нових замовників на продукцію луцьких підприємств та відновленню повномасштабного виробництва товарів, аби лучани мали робочі місця.
Також планується укласти угоди у сфері малого і середнього бізнесу, зокрема із підприємцями, адже дозвільний центр запрацював як годиться. Луцький очільник вкотре нагадав про створення комфортних умов для тих, хто працює легально і про ліквідацію несанкціонованої діяльності, наприклад, продажу саморобних алкогольних виробів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus