USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мобільні телефони матимуть стандартні роз’єми

13 Жовтня 2009 15:33
З січня 2012 року всі телефонні пристрої отримають аудіороз’єм 3,5 міліметрів та роз’єм Micros-USB для зв\'язку з комп\'ютером. Про це повідомляють «Волинські новини».
Міжнародна торгова група CTIA, яка об’єднує найбільших виробників стільникових телефонів, має намір стандартизувати інтерфейсні та аудіороз\'єми, які є в сучасних мобільниках, – пише ТСН.
За офіційними даними, всі пристрої, які будуть представлені з січня 2012 року, отримають аудіороз\'єм 3,5 міліметрів, що зустрічається у всіх сучасних мультимедійних плеєрах.
Поки що цей роз\'єм популярний в основному серед музичних гаджетів, а серед пристроїв зв\'язку ним оснащені тільки деякі популярні смартфони – наприклад, Apple iPhone, Google G1 і Palm Pre.
Крім того, за ініціативою організації, єдиним стандартом стане використання в мобільних телефонах роз\'єму Micros-USB для зв\'язку з ПК. Наразі цією версією інтерфейсу USB, розробленою для мініатюрних гаджетів, уже оснащені апарати від Samsung, Nokia та багатьох інших відомих виробників.
Ініціатори нововведення впевнені, що стандартизація роз\'ємів піде на користь споживачам, адже допоможе їм зменшити витрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus