USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Моделінг Луцька і до кризи був на початковому етапі розвитку, – керівник модельної агенції

3 Травня 2009 14:00

Як і у будь-якій сфері, у модельному бізнесі також відчувається світова криза. Проте моделінг Луцька і до цього економічного явища був на початковому етапі розвитку. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповіла керівник луцької модельної агенції Марина Занюк. 

Марина Занюк зазначилаа, що дівчата «їздити за кордон менше не стали, натомість зменшилася кількість роботи». Останні поїздки наших моделей – Париж, де працювала Ольга Соловей, Токіо – Катерина Федорчук. Незабаром летить у Гонконг Діана Поян, – сказала керівник модельної агенції. 
За словами Марини Занюк, якщо модель має відповідні параметри та зріст, то працюватиме як за кордоном, так і в Луцьку. Хоча нещодавно був випадок, коли власники луцьких магазинів не могли підібрати на моделей одяг для показу, мотивуючи це худорлявістю дівчат, – розповіла пані Занюк.
Щодо зайнятості моделей у галузі реклами, то за останній рік ситуація покращилася, – стверджує керівник агенції. Зокрема, луцькі моделі рекламують магазини, розважальні комплекси, спортзали, салони білизни на Волині. Місцеві моделі постійно з’являються на обкладинках не тільки волинських, а й з всеукраїнських журналів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus