USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Ми створимо союз із любою політичною силою для того, щоб спасти Україну», – Євген Кирильчук

4 Вересня 2008 13:52
Бютівці підуть на союз із будь-якою парламентською силою,  якщо це врятує Україну. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 4 вересня розповів народний депутат України Євген Кирильчук.
Зі слів народного депутата України, члена фракції БЮТ Євгена Кирильчука, біло-сердечні не вірять, що заява нашоукраїнців про вихід із коаліції є реальною. «Вони («Наша Україна» – «ВН») кажуть, що є нібито 39 голосів, але серед цих 39-ти писали тих, у кого згоду взяли по телефону», – наголосив пан Кирильчук.
«Ми говоримо: не ламайте дров. Маєте 10 днів на обдумування. Давайте відновимо коаліцію. В цьому напрямку й працюємо», –  розповів бютівець.
За словами Євгена Кирильчука, на те, «щоб остаточно зруйнувати коаліцію, Президент дав 10 днів. І відлік розпочався із вчорашнього дня». Однак частина фракції  НУ-НС – Народна Самооборона – категорично відмовилася від участі у процесі Балоги.  «Ніхто, крім Президента і його оточення, коаліції не руйнував», – вкотре наголосив нардеп.
Страшну бурю, зазначив пан Кирильчук, спровокувало й те, «що Верховна Рада 3-й день приймає закони у повному складі».
Що ж до розвитку подій далі, то після 10 днів, за які заява НСНУ стане чинною, Верховна Рада матиме ще 30 днів на формування нової коаліції. Бо розпуску парламенту не бажає жодна політична сила. «Президент налаштований писати  наказ про дострокові вибори.  Це в нього не вийде. А якщо вибори й пройдуть, то їх результатів ніхто не оголосить», – переконував Євген Кирильчук і додав: «Президент хоче залишитися, м’яко кажучи, царем України. Не думаю, що суспільство і політичні сили дадуть йому таке право».
З огляду на реалії, що склалися, не відкидає нардеп і можливості коаліції із регіоналами. «Ми створимо союз із любою політсилою для того, щоб спасти Україну, щоб не допустити беспрєдєлу, коли СБУ перетворюють на жандармерію. Тому все можливо», – зазначив бютівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олександр Показати IP 4 Вересня 2008 14:21
Серйозна заявочка! Що тут можна сказати з приводу? На мою думку, зараз коаліція БЮТ і Партії регіонів вигідна Юлії Тимошенко і невигідна Віктору Януковичу. Адже, по-перше, виникне питання, хто відтепер очолюватиме уряд. По-друге, БЮТ і ПР доведеться ділити між собою міністерські портфелі. За цих умов залишиться Тимошенко чи піде - вона однаково матиме на руках усі козирі для навішування на "синіх" усіх собак за невтішне економічне становище, низький життєвий рівень населення і т.д. То чи не "суїцидальною спробою" з боку ПР буде йти на такий розклад? Окрім того, має рацію Кость Бондаренко: ПР - політична сила українських експортерів, БЮТ - імпортерів. То як вони зможуть, сформувавши спільний Кабмін, знаходити консенсус із багатьох питань? Отже, сумніваюся, що "все можливо". А шкода: Ющенко на імпічмент заслуговує (на мою думку)!
Наша Україна Показати IP 4 Вересня 2008 15:26
Ви вже створили союз з Кремлем, щоб занапастити Україну. Комуністи, такі як Кирильчук, як і КГБісти (Путін) ніколи не йдуть на пенсію і не забувають кому вони присягали. Ганьба Тимошенкам-Кирильчукам!
Юлька Показати IP 4 Вересня 2008 15:40
"Ми ніколи не підемо на створення коаліції з регіонами" - ніби слова тимошенко і кирильчука. А зараз вже готові хоч з самим чортом "одружитись", чим же ви після цього відрізняєтесь від Мороза?... о я знаю чим, ви напевно більше бабла заробите з цієї акції по об"єднанню. P.S. Черговий раз прості люди переконались - Юля господар свого слова.
ПуТіН Показати IP 4 Вересня 2008 15:43
скоро дам Юлі державну нагороду Російської Федерації, стільки скільки вона зробила для інтересів Росії в Україні навіть Яник не зробив. Спасибо Юлия Владимировна.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 17:39
Юля отримає нагороду від українського народу за звільнення України від дурості Віктора Ющенка
Юлька Показати IP 5 Вересня 2008 10:14
"Наш блок (БЮТ) може об'єднатися з "Регіонами" тільки за умов, якщо НЛО забере мене на тарілку, проведе наді мною незаконні дослідження та позбавить мене пам'яті та розуму. Інших обставин для такого об'єднання не існує."- Юлія Тимошенко під час чату на “Українській Правді” 13 січня 2006 року. Висновки напрошуються космічні,....а ще хтось Черновецького у зв"язках з космосом звинувачував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus