USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ми йдемо туди, де нас переконливо чекають», - редактор газети «День» про виставку у Луцьку. ФОТО

30 Січня 2013 16:06
Під час фотовиставки «День-2012» лучани та гості міста мали змогу, окрім фотознімків, ознайомитись зі славнозвісною збіркою «Бронебійна публіцистика» та іншими книгами з серії «Бібліотека газети «День», придбати які могли усі охочі.

Так, відкриття заходу відбулося 30 січня о 10.30 в приміщенні бібліотеки Східноєвропейського університету імені Лесі Українки, що на вулиці Винниченка 30,а.
Цьогорічна виставка відбулася під девізом: «Читай «День» і думай!». У стінах університету вона проходить уже сьомий раз.

Експозиція включає 150 фоторобіт, які обиралися з-поміж кількох тисяч світлин. Фотографії на конкурс могли надсилати як професійні майстри, так і аматори. Окрім уже відомих номінацій картин («Світ очима дітей», «Особистості», «Події», «Український світ», «Життя як воно є), на виставці представили картини на тему «Євро - 2012».

Захід, зокрема, відвідали головний редактор газети «День» Лариса Івшина, засновник благодійного фонду «Новий Луцьк», народний депутат України Ігор Палиця, перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук, ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан, а також викладачі вузу, представники преси та учні шкіл.






«Я знаю, що на Волині є потужні фотографи. Прийнято думати, що в нашій країні немає інтелектуальної еліти. Потрібно переконливо демонструвати, які ми талановиті, тим більше інформаційні можливості для цього є», - зауважила головний член журі Лариса Івшина.
Також вона висловила особисту подяку фонду «Новий Луцьк»: «Я йду туди, де нас переконливо чекають. Я хочу подякувати Ігорю Палиці, який, до речі, є істориком за фахом, за можливість чудово і з користю провести час у стінах цієї бібліотеки».

Своє захоплення виставкою висловив і перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук:
«Пишаюся тим, що Лариса Олексіївна є волинянкою. За двадцять років праці в органах влади багато чиновників щось обіцяли, рвали на собі сорочки, а газета «День» просто існувала і діяла».

Важливо зазначити, що всі відвідувачі мають змогу відчути себе повноправними членами журі та віддати свій голос за найцікавішу, на їхню думку, світлину. Таким чином оберуть «переможця глядацьких симпатій» в Луцьку.
«Кожен із волинян – це моя армія», - підбила підсумки пані Лариса.

До слова, фотоконкурс газета проводить з 1999-ого року. За цей час він переріс у масштабний соціальний проект.
















































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
земляк з Конюх Показати IP 30 Січня 2013 16:23
Лариса, потужними бувають екскаватори, а фотографи - талановитими.
ностальгія Показати IP 30 Січня 2013 16:29
Навіяло як Голєв носився з "чесно придбаним" "таким як колись" журналом "Україна"))) Клоуни, їй-бо...
земляк з Києва Показати IP 30 Січня 2013 18:49
Молоді журналісти, вчіться в Івшиної. Вона пройшла шлях від штукатура однієї з будівельних організацій столиці до головного редактора поважної газети. А ви все хочете зразу і багато, не вміючи зліпити до купи пару слів. Знаю, бо читаю вас.
Misteria Показати IP 4 Лютого 2013 23:02
Земляче з Київа, на те молоді журналісти і молоді, щоб вчитися у старших і більш досвідчених колег)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus