USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Микола Томенко перевірив, чи ще на місці спортмайданчик, який він минулоріч відкривав у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

18 Липня 2009 09:00
Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко сказав, що, пропагуючи в Україні програму «Спорт для всіх», у приклад ставитиме Луцьк. Про це він заявив під час дитячих спортивних змагань на спортмайданчику, що розташований на Київському майдані, – повідомляє 17 липня репортер «Волинських Новин».
 
Микола Томенко на власні очі переконався, що спортивний майданчик, який він презентував минулоріч, функціонує та перебуває у чудовому стані. «Бо часом вкладаються кошти, а потім ні стін, ні трави немає», – зауважив він.
 
Натомість депутат побачив, як на спортивному майданчику хлопчаки грають у футбол. Більше того, він також спробував забити гол. Також попасти у ворота намагалися Луцький міський голова Богдан Шиба та директор департаменту молодіжної політики та спорту мерії Володимир Пащенко.
 
У коментарі депутат поділився своїми враженнями про хороший стан майданчика і зазначив: пропагуючи в Україні програму «Спорт для всіх», у приклад ставитиме Луцьк. Адже сама ідея полягає у тому, що будь-який житель міста у зручний йому час може вільно прийти сюди із друзями пограти футбол або баскетбол.
 
Богдан Шиба, у свою чергу, розповів, що цього року мерія планує збудувати ще чотири такі комплексні спортивні майданчики у різних густонаселених районах міста. «Лишилося тільки знайти гроші», – підсумував він. Для цього планують заручитися підтримкою центральної влади, щоб краще просувати цю ідею та отримати можливість дешевшої закупівлі необхідних матеріалів.
 
Довідково:
Ще на початку червня спортмайданчик на Київському майдані перебув у небезпеці. Адже його затопило внаслідок пошкодження водопровідної труби. Реагування було досить швидким – у той же день труби полагодили. А пошкоджене покриття після ремонтних робіт замінили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
киянка Показати IP 19 Липня 2009 09:28
А де саме знаходиться цей майданчик на Київському майдані?
Анонім Показати IP 19 Липня 2009 10:05
Ви краще поясніть чому міська казна офіційно фінансує приватний спорткомплекс, власником якого є директор департаменту молодіжної політики та спорту мерії??? Оце дійсно цікаво!
Анонім Показати IP 20 Липня 2009 08:31
в обласній раді
Анонім Показати IP 20 Липня 2009 08:34
Поясніть, будьте ласкаві, чому не розміщено попередній коментар?
Анонім Показати IP 20 Липня 2009 10:12
Думаю, тут ще треба розібратися, хто і кого фінансує: мерія спорткомплекс чи навпаки.... І взагалі, як цей коментар стосується новини... Оце дійсно цікаво!!!!!
Анонім Показати IP 21 Липня 2009 09:06
У солідних виданнях дату і час чужих коментарів не підтасовують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus