USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Дубенщині смертельне зіткнення: один водій згорів заживо, інший – в реанімації. Відео, фото

12 Серпня 2018 21:06
У Рівненській області внаслідок ДТП водій вантажівки згорів заживо. Ще один чоловік з опіками потрапив до реанімації.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Рівненській області.

ДТП трапилася на рівненському відділку траси «Київ-Чоп» у селі Птича Дубенського району. Зіткнувся автомобіль DAF 95, який прямував у напрямку Львова, із молоковозом ГАЗ, що виїжджав із другорядної дороги. Водій вантажівки згорів заживо.

Унаслідок зіткнення вантажівка DAF загорілася. У пожежі загинув водій. Його напарник, 41-річний мешканець Житомирської області, не постраждав.

Водія молоковоза із термічними опіками 20% тіла госпіталізували у реанімаційне відділення медичного закладу. Рух на ділянці траси "Київ-Чоп", де сталася ДТП, ускладнено.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій пожежу оперативно ліквідували. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група та експерти. Рух на цій ділянці ускладнено. Поліцейські організували об’їзд для легкових автомобілів, водії вантажних – чекають. Поліцейські організували об’їзд для легкових автомобілів, водії вантажних – чекають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus