USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На місці Центрального ринку в Луцьку пропонують тимчасово зробити стоянку й автокінотеатр. Петиція

5 Липня 2020 17:50
До оголошення результатів всеукраїнського конкурсу на найкращу концепцію облаштування території, прилеглої до Луцького замку, та початку робіт на звільненому від контейнерів місці ринку «Центральний» тимчасово можна облаштувати стоянку транспорту та автомобільний кінотеатр.

Таку петицію 3 липня зареєстрував Дмитро Климук. Підписати її протягом наступних 14 діб можна за посиланням.

Як звернув увагу чоловік, понад місяць тому працівники муніципальної варти здійснили демонтаж металевих конструкцій на лівій частині ринку «Центральний», що на вулиці Глушець, 1. Площа вивільненої земельної ділянки складає більше як пів гектара.

«Більше місяця ця ділянка, яка є комунальної власністю, ніяк не використовується. Зараз проходить Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території в межах Старого міста, прилеглої до Луцького замку. Пропоную до завершення конкурсу та початку будь-яких робіт на цій ділянці облаштувати парковку для авто. Це значно розвантажить вулицю Глушець. Також тут зможуть паркуватися відвідувачі Центрального ринку, парку, центру міста. Окрім того, на парковці можна проводити вечірні кінопокази просто неба», – вказав Дмитро Климук.

Читайте також: Землю під Центральним ринком поділили. Схема

Нагадаємо, раніше радник міського голови, депутат Ігор Поліщук запропонував на звільнені й від контейнерів ділянці ринку облаштувати автомобільний кінотеатр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 5 Липня 2020 18:17
Може досить дурити людей?В фейсбуці висміяли цю ідею
Бульба Показати IP 5 Липня 2020 18:21
Жах!!!!
Бульба Показати IP 5 Липня 2020 18:22
Дайте відповідь??? ЧОМУ ЛУЧАНИ БІДНІ???
Олександр Показати IP 5 Липня 2020 18:39
Ох-хохо ))) Автостоянка замість базару ))) З базару хоч людчм толк був. Були зарплати, був бізнес який не є. Хто ж ти є "Дмитро Климук"???
Contact sperum Показати IP 5 Липня 2020 20:07
Зробіть що небудь,тільки не це сміттєзвалище
Петро Показати IP 5 Липня 2020 20:48
Вже була "стоянка" і що з того вийшло забулось?
Командер Шеппард Показати IP 5 Липня 2020 21:24
От якраз тільки цього й не вистачало лучанам для щастя)
Внук Показати IP 5 Липня 2020 23:00
Для чого стоянка без базару? Біля парку є стоянка безкоштовна, там місць достатньо. Авто кінотеатр непотрібне сезонне явище.
Бандера Показати IP 6 Липня 2020 01:48
От згадаєте застроять "ювантами" або "варшавськими" що того замку і видно не буде. Або висоток нагатять. І не в кого питать не будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus