USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині четверо чоловіків обікрали продуктові магазини на понад 40 тисяч

12 Лютого 2021 23:38
На Волині четверо чоловіків обікрали два магазини підприємця, винісши звідти товару на понад 42 тисячі гривень. Усі злочинці отримали умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області.

21 лютого 2019 року четверо чоловіків у селі Комарів проникли в магазин на вулиці Бєлиха, зламавши навісні замки. Звідти злочинці викрали товару на 10 тисяч 479 гривень.

Рівно через місяць вже троє зловмисників обікрали ще один магазин, який належить все тому ж підприємцю. Цього разу сума вкраденого була майже втричі більшою – 32 тисячі 157 гривень.

У суді всі четверо злочинців визнали свою вину. Крадії отримали різне покарання – від трьох років до чотирьох років та трьох місяців за ґратами. Проте суд змінив ці покарання, присудивши кожному з них умовний термін на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus