USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

На ЛуАЗі виявили 64 порушення норм охорони праці та промислової безпеки

1 Травня 2009 13:00
Територіальне управління Держгірпромнагляду по Волинській області під час проведення комплексної перевірки ВАТ «Луцький автомобільний завод» виявило 64 порушення норм охорони праці та промислової безпеки. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області.
Посадові особи територіального управління Держгірпромнагляду по Волинській області завершили комплексну перевірку ВАТ «Луцький автомобільний завод» (дочірне підприємство Автомобільний складальний завод №1). Зокрема інспектори перевірили безпечне виконання понад 90 видів робіт та експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки. У результаті перевірки видано в установленому порядку обов’язкові для виконання 8 приписів, в яких зазначено 64 порушення. Заборонено експлуатацію 28 одиниць обладнання. Окрім того, притягнуто до адміністративної відповідальності 8 посадових осіб.
«Інтерес до стану виробничої безпеки на Луцькому автомобільному заводі має вагомі підстави, - прокоментував ситуацію заступник начальника теруправління Олександр Давидюк. – Адже на заводі працівники виконують 46 видів робіт підвищеної небезпеки. Також експлуатуються обладнання підвищеної небезпеки, яке у випадку порушення елементарних правил безпечного ведення робіт, створює загрозу життю та здоров’ю працівників».
Довідково:
Основним видом продукції, що виготовляє ВАТ «Луцький автомобільний завод», є автомобільна техніка (автобуси та тролейбуси). Також підприємство проводить технічне обслуговування та ремонт автомобілів, займається наданням послуг з професійно-технічної освіти, діяльності їдалень та організації перевезень вантажів.
Станом на 1 січня 2009 року на ЛуАЗ працювали 1684 працівники, з них 323 жінки. В шкідливих та тяжких умовах працюють 395 чоловік, з них – 81 жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus