USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На найбільший у світі торт із бутербродів з салом витратили понад центнер сала. ФОТО. ВІДЕО

20 Жовтня 2008 10:40
У Луцьку виклали найбільший у світі торт із бутербродів з салом. Цей «витвір мистецтва» сконструювали 19 жовтня у народному клубі «Майдан» у рамках ІІІ Чемпіонату любителів сала «З любов’ю до… САЛА», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як засвідчив офіційний представник Книги рекордів України Ігор Підчибій, висота торта-бутерброда сягнула 1,6 метра, а загальна площа всіх прошарків – 28,7 квадратних метра. Сам торт складався із восьми великих прошарків, у які входило приблизно п’ятдесят малих. Всього було виготовлено 2 300 бутербродів із чорного хліба та сала, якого витратили трішки більше, ніж центнер.
 
Цьогоріч до салбургера додали ще й пташине м’ясо. Точніше – свинку, що прикрашала вершечок торту, зробили з курки.
 
Величезний торт із бутербродів з салом виготовили винятково 25 працівників «Майдану», які трудилися з 06.00 до 13.00. А от розібрали його гості свята значно швидше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus