USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На оздоровлення луцьких дітей бракує коштів. Від вулиці їх рятуватимуть спортом

21 Травня 2009 11:04
На оздоровлення та літній відпочинок дітей цьогоріч у Луцьку виділено з міського бюджету 906 тисяч гривень. Про це сьогодні, 21 травня, під час засідання виконкому міськради розповіла заступник директора департаменту молодіжної політики та спорту Олена Макарова, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пані Макарової, на літній відпочинок та оздоровлення юних лучан цього року з міського бюджету виділено лише 906 тисяч гривень, із них дві третини – по частині управління освіти. На ці кошти планується у таборі «Ровесник» поблизу Луцька оздоровити три зміни по 150 дітей (торік – чотири зміни по 200 дітей). Окрім того, буде організовано два літніх пришкільних табори, торік їх було в 13 разів більше.
 
«Тобто частина дітей може опинитися на вулиці. Тому пропонується, аби управління освіти збільшило кількість пришкільних таборів за рахунок грошей батьків або залучених коштів», – зазначила Олена Макарова.
 
Директор департаменту молодіжної політики та спорту Володимир Пащенко окреслив ще один варіант. «Оскільки зменшено кількість пришкільних таборів, ми активізуємо роботу центру «Спорт для всіх» та спортивних клубів за місцем проживання. Головне, що діти мають бути задіяні», – зазначив пан Пащенко.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus