USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волинь ввозять не тільки б/в одяг та взуття, а й навіть математичне приладдя

16 Червня 2009 17:36
У Волинську область постійно ввозиться гуманітарна допомога з Нідерландів, Англії, Німеччини, Франції, Швеції. Серед товарів не тільки одяг, взуття, посуд, іграшки, а й музичні інструменти та математичне приладдя. Про це йшлося під час засідання комісії облдержадміністрації з питань надання гуманітарної допомоги, – інформує 16 червня репортер «Волинських Новин».
 
Гуманітарні вантажі надходять до низки благодійних організацій, фондів, установ Волині. Наприклад, до Скандинавської Дитячої місії на Волині 2008-го року надійшло 15 вантажів, а до благодійного Фонду «Плече» - 6, – йшлося під час засідання комісії. Здебільшого це товари з Нідерландів, Англії, Німеччини, Франції, Швеції.
 
Серед арсеналу того, що ввозять не тільки взуття та одяг, а й багато інших б/в товарів.  Наприклад, на територію області з-за кордону везуть посуд, іграшки, велосипеди, машини, музичні інструменти та математичне приладдя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus