USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «біля барів зупинки всюди є, а для дядька сільського немає», – Кучеренко

26 Січня 2009 17:01
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Микола Кучеренко попросив не займатись «народнічєством» при розгляді питань облаштування зупинок. Про це він заявив під час наради щодо організації пасажирських перевезень в області, – повідомляє 26 січня репортер «Волинських Новин».
 
Під час наради Микола Кучеренко розглянув запити щодо розміщення автобусних зупинок. У результаті його зацікавив той факт, що мешканці сіл вимагають по чотири зупинки на одну вулицю. Як приклад він навів село Жидичин, жителі якого по вулиці Радянській планують встановити зупинки біля будинків № 32, 45, 59, 72. «Тому не треба займатись «народнічєством», коли розглядаєте питання розташування зупинок», –зауважив Микола Кучеренко.
 
На його думку, не варто ставити відповідні знаки через кожних п’ятсот метрів, як і не можна лишати поза увагою ті випадки, коли відстань між зупинками становить три кілометри.
 
Крім цього, начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА звернув увагу на ще один цікавий факт – «біля барів зупинки всюди є, а для дядька сільського немає».
 
Тому Микола Кучеренко попросив відповідні служби ретельно підходити до питання розміщення зупинок і встановлювати їх лише у необхідних місцях, оскільки кошти цього року досить обмежені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus