USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині і далі торгують горілкою біля шкіл. Клімчук дає «ніжні» рекомендації

8 Лютого 2011 10:56
На Волині, зокрема і в Луцьку, санепідемстанція виявила, що біля шкіл і далі торгують алкоголем і цигарками.
Про це на обласній селекторній нараді 7 лютого повідомила головний лікар обласної санепідемстанції Наталія Янко.

Ще 8 листопада 2010 року Борис Клімчук дав доручення всім головам райдержадміністрацій до 1 січня 2011 року впорядкувати торгівлю тютюнових виробів та алкоголю біля навчально-виховних закладів. Адже існує заборона торгівлі алкогольними та тютюновими виробами у 100-метровій зоні біля навчальних закладів.

«До цих пір із 418 сільських рад, в 35 – біля парканів шкіл торгують алкоголем та тютюновими виробами. Найбільше порушень виявлено на території міста Луцька, Луцького, Горохівського, Любомльського і Турійського районів», - відзвітувала головний лікар обласної санепідемстанції Наталія Янко.

Санепідемстанція припинала продаж підакцизних товарів поблизу навчально-виховних закладів на 57 торгівельних точках в області.

Проте складною і невирішеною залишається ситуація у Ковелі, Ківерцях, Любомлі, Старовижівському, Ратнівському і Локачинському районах.

«У цих місцях питання взагалі залишається не вирішеним місцевими радами», - зазначила лікар.

«Я за бізнес, але не біля школи», - наголосив голова ОДА Борис Клімчук.

«Це ще ж ми не перевіряли, чи миті у них руки та шиї? Колеги, мої друзі, голови сільських рад! Хто там, ваші куми й свати торгують алкоголем біля шкіл… Рекомендація моя, така ніжна – перепрофільовуйте цю торгівлю, або переносьте в інше місце», - сказав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 8 Лютого 2011 11:02
Как заголовок статьи читать? Как "казнить нельзя помиловать"?))) Знаки пунктуации где?
правда Показати IP 8 Лютого 2011 11:21
КОРУПЦІЯ,КОРУПЦІЯ,КОРУПЦІЯ все те кришують хто при владі,генерали полковники радники прокурори і плювать вони хотіли на здоровя націі
Ветеринар Показати IP 13 Лютого 2011 16:19
Давно хотіла сказати новій владі. Якось прозвучало,що СЕСка повинна перевіряти ринки. Не їх це справа. Віддайте НАШУ роботу нам. По закону України перевіркою ринків займаємося лише - МИ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus