USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині люди в білих халатах оцінюють свої послуги на чверть, а то і вчетверо дорожче

27 Квітня 2009 16:06
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України зафіксувала кілька фактів зловживання монопольним становищем у сфері медицини та послуг з ремонту електролічильників. Про це 27 квітня інформують «Волинські Новини».
За повідомленням офіційного сайту АМКУ, Волинське обласне відділення АМКУ оштрафувало Ковельську міську державну лікарню ветеринарної медицини на 7 тисяч гривень за зловживання монопольним становищем. На вимогу відділення лікарня привела витрати часу ветеринарних працівників на надання ветеринарних послуг у відповідність до вимог нормативних документів. Це призвело до зниження вартості послуги з ветеринарно-санітарного контролю та огляду вантажів із продукцією тваринного походження з оформленням ветеринарних документів форми №1 на 23%, з 15,65 гривні до 12,72 гривні.
Волинське обласне відділення АМКУ припинило дії з ознаками зловживання монопольним становищем з боку Маневицької центральної районної лікарні. На виконання рекомендацій відділення лікарня здійснила економічно обґрунтоване формування вартості послуг з проведення обов’язкових медоглядів відповідно до вимог нормативних документів. Це призвело до зниження вартості зазначених послуг на 36-72%.
Також Волинське обласне відділення АМКУ порушило справу за ознаками зловживання монопольним становищем з боку ТОВ «Енергоцентр». Це товариство встановило економічно необґрунтовану вартість послуги з ремонту індукційних лічильників електроенергії. Розслідування у справі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus