USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині прикордонники затримали мотоцикліста-контрабандиста. ФОТО

10 Серпня 2009 08:30
Наряд Луцького прикордонного загону запобіг спробі незаконного переміщення через держкордон побутової хімії та засобів гігієни. Про це 9 серпня інформують «Волинські Новини».
 
У суботу, 8 серпня, приблизно о 17.10, прикордонний наряд «прикордонний патруль» відділу прикордонної служби «Піща» Луцького прикордонного загону, що розміщений у Шацькому районі Волинської області, виявив порушника кордону. З території України (напрямок Селяхи (Білорусь) – Перешпа (Україна)) чоловік на мотоциклі рухався до Республіки Білорусь. Прикордонний наряд вжив заходи щодо його затримання. У результаті з’ясувалося, що порушник, який переміщувався на мотоциклі «Мінськ» із білоруськими реєстраційними номерами, віз три коробки з побутовою хімією (миючі засоби) та засобами гігієни.
 
Завдяки вмілим діям прикордонників Луцького прикордонного загону незаконне переміщення матеріальних цінностей через державний кордон не допущено, – розповів начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus