USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині з нагоди професійного свята відзначили не тільки прокурорів, а й їхніх дітей. ФОТО

1 Грудня 2008 14:21
Сьогодні, 1 грудня, правозахисники святкують День прокурора України. З цієї нагоди волинських прокурорів відзначили перші особи держави та обласні посадовці. Також вітальні листи за кращий дитячий малюнок вручили дітям прокурорів, – інформує репортер «Волинських Новин».
Привітав усіх волинських колег прокурор Волинської області Андрій Гіль, який відзначив успіхи правозахисників, побажав їм «зірок на погонах», вручив нагороди та відзнаки від перших осіб держави.
Також долучився до привітань голова облдержадміністрації Микола Романюк. Волинський губернатор відзначив, що «більш як із двох тисяч людей, які приходили до мене на прийом, скаржилися на дії прокурорів  одиниці».
Окрім того, вітальні листи вручили дітям волинських прокурорів Вірі Веселусі та Валентину Крисюку. Наступники правозахисників отримали відзнаки від Генпрокурора України за кращий малюнок серед дітей працівників органів прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Грудня 2008 16:29
на рахунок статті про професійне свято прокурора то власне до якого стану тут їх діти? що за нездара писав цю статтю?.нехай вони там себе і своїх дітей хоть десятьма грамотами нагороджують та для чого це висвітлювати? кому це цікаво? редактора сайту прошу фільтрувати інфу.я розумію тут у вол області не таке насичене життя подіями але і всяку фігню також писати не треба дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus