USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині значна частина злочинів проти життя та здоров’я особи скоюються «під градусом»

13 Травня 2009 17:04

За перший квартал поточного року працівники Управління карного розшуку УМВС України у Волинській області розкрили 12  навмисних вбивств та 1  тяжке тілесне ушкодження зі смертельними наслідками. Про це 13 травня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням ВЗГ УМВС у Волинській області, на сьогодні в області відсутні кримінальні «розборки» та серійні вбивства. Однак досить значною є кількість злочинів проти життя та здоров’я особи, що скоєні у  стані алкогольного сп’яніння.
 
Детальний аналіз навмисних вбивств і тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками свідчить, що здебільшого причинами їх скоєння є сімейно-побутові конфлікти або ревнощі. Лише невеликий відсоток таких злочинів трапляються із корисливих намірів. Значно скоротилася кількість тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі і з смертельними наслідками. У першому кварталі 2009 року зафіксовано лише один такий випадок.
 
Беручи до уваги всі показники роботи УКР УМВС, можна сказати, що кількість усіх видів злочинів загальнокримінальної спрямованості значно зменшилась, за винятком крадіжок – їх в області трапилося 364 (з них розкрито 195). Крім того, скоєно 115 грабежів, з яких у 82 випадках встановлено осіб, що їх вчинили. Одним із небезпечних і поширених видів злочину є хуліганство. За перший квартал цього року в області їх було зареєстровано 111 (з них 101 розкрите). Протягом перших трьох місяців 2009 року встановлено осіб, які скоїли 16 (з 27) незаконних заволодінь автомобілем. Також на Волині трапилося 21 ДТП  зі смертельними наслідками, з яких 5 розкрито.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus