USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Не встигли відгриміти фанфари після Томенка, як спортмайданчик на Київському знову затопило. ВІДЕО

20 Липня 2009 12:12
Спортивний майданчик, що розташований за адресою Київський майдан, 1, знову затопило, однак заміна водокомунікацій під ним неможлива через відсутність фінансування. Про це 20 липня у коментарі  «Волинським Новинам» розповів директор департаменту молодіжної політики і спорту Луцької міськради Володимир Пащенко.
 
Нещодавно, 17 липня, до Луцька приїздив заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко. Під час перебування у місті він відвідав спортивний майданчик на Київському майдані та похвалив місцеву владу й жителів за його хороший стан.
 
Однак, як розповів Микола Дєндібєрін – мешканець прилеглого будинку, який тренує на спортмайданчику дітей, – уже в неділю о 08.00 прорвало трубу, внаслідок чого місце тренувань опинилося під водою. «Як кажуть, не встигли відгриміти фанфари після приїзду дорогого гостя, як маємо такий клопіт», – зауважив Володимир Пащенко.
 
Пан Дєндібєрін розповів, що в день аварії відразу прибули працівники «Водоканалу» та перекрили воду. За ремонт взялися наступного дня, тобто сьогодні. Також, зауважив лучанин, як чи не єдиний представник міської влади, який переймається цією проблемою, на місце аварії прибув Володимир Пащенко.
 
Як зауважив директор департаменту молодіжної політики і спорту Луцької міськради, наразі основне завдання – подати людям воду. Також він запевнив, що до кінця дня дитячий майданчик буде введений в експлуатацію.
 
Однак труби, які є під землею, досить зношені, що ще не раз може спричинити подібні випадки затоплення. «Все, що під землею, – старе, його бажано міняти. Але за відсутності фінансування зараз це не на часі», – підсумував Володимир Пащенко.
 
Довідково:
 
На початку червня спортивний майданчик, який розташований у дворі на Київському майдані, вперше затопило внаслідок пошкодження водопровідної труби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 21 Липня 2009 09:04
Кому як не йому займатися цими питаннями? Це його робота! Боїться втратити тепле місце в міськраді, от і піариться. А ви, журналісти, прийдіть у мерію і запросіть папери і подивіться скільки міських грошей пішло на приватну Олімпію вашого Пащенка. Чому це раптом? При новому мерові дерибан не пройде!
Анонімище Показати IP 21 Липня 2009 17:42
Писати без доказів не важко. Жодного факту - лише здогадки людини не дуже компетентної. Точніше - не компетентної взагалі. А я чомусь думаю, що то Пащенко ту ж мерію фінансує.І не вірю, що його посада - тепле місце.
Анонім Показати IP 21 Липня 2009 17:52
Про "Олімпію" в інтервю "Волині" Тонконог розповідав ще задовго до того, як Шибу вибрали мером, тому не думаю, що в цей спорткомплекс міськрада вкладала гроші
Добрий Анонім Показати IP 21 Липня 2009 18:46
Цікавий у вас діалог виходить. Я думаю, а я не думаю. Назву когось некомпетентним і відразу мені повірять. Навіщо ця полеміка? Є документи про бюджетні видатки. Звернімося до них, а тоді дискутуймо в кого рильце в пушку, а хто святий та праведний. Щодо теплоти місця конкретного пана нічого сказати не можу, але знаю напевно, що більшість нині крутих волинських дядьків розкрутили свій бізнес саме завдяки чиновницьким кріслам.
Анонім Показати IP 21 Липня 2009 22:34
Я думала, митрофанович нейтрал, але мабуть вiн комусь кокi прищемив
Нейтральна Анонімка :))) Показати IP 22 Липня 2009 09:31
А мені всеодно чим він займається, однак думаю, що диму без вогню не буває :)))
Знаючий Показати IP 22 Липня 2009 13:40
В минулому кварталі з міського бюджету дійсно виділялися кошти "на ремонт" "Олімпії".
Анонім Показати IP 27 Липня 2009 14:02
Пащенко сам строит Олимпию.За счет жены правда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus