USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Незгода з призначенням свободівців, серед яких і голова Волинської облорганізації, на керівні посади в Тернопільраді спровокувала бійку

16 Червня 2009 14:31

Сьогодні, 16 червня, під час засідання сесії Тернопільської обласної ради виникла бійка між депутатами від ВО «Свобода» та Партії регіонів. Про це інформують «Волинські Новини».

 
Як передає УНІАН, бійка виникла після того, як голова обласної організації Партії регіонів, депутат облради Орест Муц під час свого виступу на трибуні почав критикувати кадрову політику голови облради. Він висловив застереження щодо того, що багатьох професіоналів апарату облради переводять у резерв, натомість замість них працевлаштовують безробітних представників ВО «Свобода».
 
«Непрацюючий Ігор Дулеба став керуючим справами. Та такого ще світ не бачив: керуючий справами – це ж, по суті, друга людина в облраді!» – заявив пан Муц.
 
Також він розкритикував депутатів від «Свободи» з інших регіонів, заявивши, зокрема, що кримчанин Едуард Леонов у себе в регіоні «навіть не пройшов би в сільраду».
 
Орест Муц також висловив невдоволення кадровою політикою представників «Свободи», які на посаду голови облради запропонували вихідця з Бердянська, який останнім часом працював у Львові, Олексія Кайду.
 
Коли ж пан Муц почав висловлювати застереження щодо призначення на керівну посаду в апараті облради голови волинської облорганізації ВО «Свобода» Анатолія Вітіва, депутати від «Свободи» вийшли до трибуни і забрали мікрофон. Одразу після цього почалася бійка, що супроводжувалася нецензурними висловами. Під час бійки депутати перекинули державний прапор України, який стоїть біля трибуни.
 
Одразу з початком бійки голова облради Олексій Кайда оголосив 30-хвилинну перерву, після чого уся президія облради покинула залу засідань.
На даний момент сесійне засідання відновлено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Червня 2009 14:48
Ну, не де...ли!??
Анонім Показати IP 16 Червня 2009 15:53
Дорвалися до корита
Анонім Показати IP 17 Червня 2009 10:21
Та то Муцові до корита заважають добратися, то й кіпіш піднімає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus