USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

«Ніхто, крім нас»: Положинський з друзями-артистами провідав українських захисників з концертами

23 Червня 2020 11:26
Українські музиканти Олександр Положинський, Іван Марунич, Олександр Лозовський, Антон Тіліс і Злата Огневіч днями побували з імпровізованим концертним туром в українських захисників, які несуть службу в зоні проведення ООС.

Бердянськ, Чонгар, Маріуполь, Новотроїцьке, Щастя – упродовж п’яти днів артисти дали 12 концертів.

«У ці моменти переживаю таку палітру відчуттів, яких немає на жодному іншому концерті. І байдуже, що сцена – простий асфальт, мікрофон – не шур і не санхайзер, а сам я в ноти потрапляю через раз. Бо бачу, що втрапляю в серця людей, для яких писав і до яких приїхав. Дякую друзям, які зі мною, дякую всім, хто підтримує!» – поділився враженнями Сашко Положинський у Facebook.
«Доба після п’ятиденного туру… Доба після крайнього концерту від душі і для душі… В пам’яті сяючі очі, світлі обличчя, усмішки, голоси і оплески наших воїнів. В горлі застрягла фраза «нас не забули, спасибі вам…». У вівторок їдемо далі, розсікаючи простір рідних доріг, за ковтком свіжого повітря, в знак глибокої поваги і вдячності за те, що вони є, навіть там, де їх немає. Туди, куди, можливо, не «модно» і не мейнстрімно. Де «горить» не так яскраво, але від цього не менше важливо… З тими, хто поруч. Справжніми і вартісними. Моїми, до своїх», – написав у Facebook організатор туру, волонтер Юрій Тира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Імя Показати IP 23 Червня 2020 15:30
Положинський - один з справжніх українців серед співаків України. Повага і шанування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus