USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Нинішні продукти харчування – шкідливі для здоров’я, – луцькі лікарі

11 Лютого 2009 17:08
Луцькі медики стурбовані ситуацією, пов’язаною зі зростанням кількості захворювань органів травлення. Смертність від цих недуг у Луцьку знаходиться на другому місці. Про це йшлося 11 лютого під час засідання колегії міського управління охорони здоров’я, – інформує репортер «Волинських Новин».
На першому місці серед хвороб, які спричиняють смерть лучан, – серцево-судинні недуги. Протягом 2008 зросла кількість людей, які помирали від хвороб органів травлення, - розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міськради Федір Кошель.
«Їжі багато, але їсти нема що», – зауважив медик. За його словами, майже 90% теперішніх продуктів харчування – ненатуральні та шкідливі для здоров’я. У 75% неякісна їжа і нездорове харчування спричиняє цирози, у 25% - панкреатити, - сказав пан Кошель.
Щодо онкологічної ситуації в місті, то на 56% почастішало виявлення ракових новоутворень на перших стадіях захворювання. Також, за словами медика, зріс рівень захворюваності на рак легень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Vic Показати IP 11 Лютого 2009 17:50
Шкідливі харчі - це жах! Треба виправляти ситуацію!
globalna kriza Показати IP 12 Лютого 2009 09:43
Це вам , ідіоти, розплата за знищення держави, яка , можливо, не кормила досита, але й ніколи не труїла своїх громадян.
Анонім Показати IP 12 Лютого 2009 10:44
Було б, цікавіше дізнатися, що ж можна їсти? Те що зараз все шкідливо -- зрозуміло, думаю, майже всім.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus