USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Одинадцятикласник з Любешева став чемпіоном України з кікбоксингу WAKО

2 Червня 2023 18:54
Артему Михалику – лише сімнадцять. Але в нього вже є неабиякий стаж у повсякденних тренуваннях, які вимагають бути зразковим учнем, успішним у навчанні і надзвичайно талановитим спортсменом.

Він – учень 11 класу Любешівського ліцею. Хлопець шість років тому почав тренуватися у спортивному клубі «УДАР» при Будинку дитячої та юнацької творчості, розповів про хлопця його тренер Созон Смаль газеті Нове життя.

Обрав бойові види спорту. Основним для Артема спочатку був класичний бокс, а згодом почав опановувати східні єдиноборства. І за короткий час зумів розкрити секрети філософії та техніки рукопашного бою, що притаманне лише тим, хто за характером є бійцем не лише на рингу, а й у повсякденному житті.

Тож не дивно, що Артем Михалик протягом останніх трьох років постійно стає найкращим серед ровесників не лише в боксі, а й досконало опанував техніку кікбоксингу в усіх розділах WAKO та французького боксу САВАТ. Він підтвердив у цих видах спорту звання кандидата у майстри спорту і на чотирьох чемпіонатах України виборов першість.

А в Києві наприкінці травня Артем вчергове став чемпіоном України з кікбоксингу WAKO у розділах фул-контакту та підтвердив звання кандидата у майстри спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ще не зовсім свідоми Показати IP 2 Червня 2023 19:21
Молодець. Бажаю подальшого спортивного росту. Твій земляк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus