USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Після дворічної перерви у Луцьку виступив архієрейський хор «Оранта». ФОТО. ВІДЕО

15 Березня 2013 14:14
Виступ архієрейського хору «Оранта» відбувся учора в Палаці культури Луцька, - йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ КП.

Спів цього творчого колективу, кажуть, – окраса кожного святкового Богослужіння в кафедральному соборі Святої Трійці міста, хор гастролює по країні й за кордоном, отримав чимало престижних нагород, записав кілька компакт-дисків, і вони, мовляв, швидко розкуповуються. Одначе так сталося, що в рідному місті не концертував уже два з половиною роки.
Та й цього разу виступали при повному залі, який уважно слухав і гаряче аплодував. У програмі були хорові твори українського бароко, сучасних композиторів, зокрема волинян, народні перлини з різних куточків України.

Художній керівник, заслужений працівник культури Василь Мойсіюк висловив вдячність за організацію концерту директорові «Оранти» протодиякону Ярославу Місюкові, усім доброчинцям, а також митрополитові Луцькому і Волинському Михаїлові, за почином якого і було провели цей вечір високого мистецтва.

Владика, виступивши насамкінець, благословив і виконавців, і слухачів цієї музики. Слово подяки від влади виголосив начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Володимир Лисюк.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 15 Березня 2013 17:25
Найкращі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus