USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад 88% із надходжень до місцевих бюджетів на Волині - податок з доходів фізичних осіб

15 Жовтня 2008 13:28
За січень-вересень 2008 року по податках, які адмініструються підрозділами оподаткування фізичних осіб податкових органів Волинської області, забезпечено надходження до місцевих бюджетів в сумі 504,2 мільйона гривень платежів, – повідомляють 15 жовтня «Волинські Новини».
За інформацією Державної податкової адміністрації у Волинській області, це на 146,7 мільйона гривень, або на 41,4% більше, ніж за відповідний період минулого року. Понад 88% із цих надходжень припадає на податок з доходів фізичних осіб.
За результатами перевірок, проведених підрозділами оподаткування фізичних осіб,  юридичним особам донараховано 6,2 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб разом з штрафними санкціями, а суб’єктам господарської діяльності – фізичним особам донараховано майже 6 мільйонів гривень платежів разом зі штрафними санкціями.
Зокрема, під час проведення документальної перевірки одного з підприємців області встановлено, що він не відобразив у податковому обліку та в деклараціях доходи, одержані упродовж 2007 року та в деклараціях з податку на додану вартість – суму виручки від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), яка надходила на розрахунковий рахунок платника від інших СПД. Відтак, податківці  донарахували  до сплати 2,7 мільйона гривень платежів разом з фінансовими санкціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus