USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посольство РФ докладе зусиль, аби знайти в Луцьку приміщення для російського культурного центру

24 Жовтня 2008 16:37
У російському посольстві знайомі з проблемою відсутності приміщення для російського культурного центру в Луцьку. Про це під час прес-конференції 24 жовтня розповіла аташе російської амбасади в Україні Марія Медушева, - інформує репортер «Волинських Новин».
Марія Медушева зізналася, що в посольстві ознайомлені із проблемою відсутності приміщення для російського культурного центру в Луцьку.
«Ми в курсі, що така проблема є. На жаль, на цей момент вона не вирішена. Ми ведемо консультації із центральною владою, тому, сподіваюся, якнайшвидше це питання ми зможемо вирішити», - зазначила російський аташе.
Довідково:
Директора російського центру науки та культури у Києві Віктор Богач в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 23 вересня розповів, що незабаром у Луцьку з’явиться новий російський культурний центр.
За словами Віктора Богача, російський культурний центр ще із минулого року орендує приміщення у Луцьку. Але, за його словами, у наступному році у цьому приміщені облаштується уся структура центру науки та культури.
Там знаходитиметься навіть кінотеатр, - сказав пан Богач.
Наразі ж, як зазначив Віктор Богач, «треба узгодити нормативну базу, визначити скільки квадратних метрів треба для культурного центру».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2008 16:45
Питання: А навіщо в Луцьку, де тотальну більшість населення складають українці, російський центр? Що мало того, що в часи союзу четверть шкіл буди російськомовними, моло того, що керівництво зачасут підбиралося за принципом "головний - росіянин, заступник - українець", мало русифікації проводили? Не хай ідуть до біса!
Лелик Показати IP 24 Жовтня 2008 22:03
А ты за всех-то не говори, анонимец, у нас в Луцке и русскоязычных очень много. И украинский в школе изучали, и русский, и английский, и французский языки. А вот ты, наверное, навіть україньску мову на 12 балів не знаешь- іди теж до біса, націоналіст- усі проблеми в державі тільки тому, що село керує Україною
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2008 11:51
Пропозиція допомогти: 1. на вулиці Степана Бандери з виходом та вікнами на смітник. або 2. перейменувати одну з вулиць на Джохара Дудаєва + попередньо зазначені умови.
Лелик Показати IP 26 Жовтня 2008 15:22
Улица эта- Суворова! постройте красивую новую улицу и дома- чистую, назовите ее бандеры, что- слабо, украинцы?
Остап Вишня Показати IP 27 Жовтня 2008 14:41
Панове Українці не ображайте москалів,нехай співають і танцюють.І завжди будуть на очах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus