USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Потап на сцені вчив українську, ТНМК в моржували, а Вона цілувалася. ФОТОРЕПОРТАЖ

13 Січня 2010 12:03
Услід за Русланою та гуртом Mad Heads XL до Луцька завітали решта учасників \"колгоспу Тимошенко\", як охрестили її агітаційний тур \"З УкраїноЮ в серці\".
Цього разу лучан розважали-агітували харківський гурт «Танок На Майдані Конго» та дует Потап та Настя Каменських. Виходила на сценну і Юлія Тимошенко.
Концерт розпочався о сьомій годині вечора, проте вже за годину до сценічної огороджі було важко дістатися.

Слухати зірок прийшли і молодь, і малі діти, і бабусі.

Окремо ведучий вітав юрбу людей, які тримали у руках прапори партії «Наша Україна». (Нашоукраїнці кажуть, потім їх били)

Першими на сцену вийшов гурт ТМНК. Фоззі згадав, як багато років тому назад саме у Луцьку, в колишньому будинку  культури «Просвіта» гурт відіграв один з перших своїх концертів. І додав, що після луцького виступу ТМНК задумалися над тим, аби співати українською, бо до того харків’яни виконували пісні російською. 

Одну з пісень гурт присвятив пам’яті відомого ведучого та журналіста Ігоря Пелиха, який трагічно загинув на весні 2009 року в автокатастрофі у Києві. Загалом, між піснями ТНМКівці говорили чимало про патріотизм, майбутнє України та підтримку національного виробника. Національним виробником вони назвали своїх батьків.

Музиканти так «відривалися» на сцені, що під кінець виступу навіть роздягнулися.

А учасник гурту Фоззі вилив собі на голову пляшку води. Термоментр на \"бім-бомі\" саме показував мінус 5.

Вийшов Потап і запитав: «Як ся маєте?». Репер вибачався за свою українську, але казав, що в Луцьку буде розмовляти саме нею.

Виступ популярної парочки перервала Вона.  Юлія Тимошенко вийшла на сцену вся в білому.

Промова кандидата в Президенти тривала близько двадцяти хвилин. А потім леді Ю пішла в народ. Тимошенко поцілувала і пообнімала усіх, хто був біля перил, що огороджували сцену.


В той час, Потап і Настя продовжували розважати публіку. Репер ще не раз демонстрував свої знання української, багато жартував. Настя переважно співала.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Жора Показати IP 13 Січня 2010 12:37
Які убогі і примітивні, в тому числі і Тимошенко!
Александр Показати IP 13 Січня 2010 14:31
Да...Бабло льется рекой.Нет , бурными потоками...Нет - ЦУНАМИ !!!Примитив , идиотизм , тупость и бессовестность. То попсой , то свинячим гриппом , то Пугачевой - чем -нибудь народ всколыхнуть и не дать забыть о себе , труженице, ни на минуту ! "Я" , "Мною" , "Моїм урядом" ... Правда , Янукович - вообще - клиника. На 30-минутном ТЕЛЕДЕБАТЕ с ним Олена Фроляк едва сдерживала слезы - он , бедный , такое молол , что в студии народ в узлы завязывался ... Куда бы делись все эти ненормальные...подальше...
Георгій Показати IP 13 Січня 2010 14:39
Жора - це ЛЮДИ, тільки не у вашому януковичівському розумінні цього слова. Дякуй Богу, що тебе життя не потріпало так як їх. А Юля Володимирівна просто супер!
Сано Показати IP 14 Січня 2010 15:27
Настя як завжди прекрасна
DOV Показати IP 14 Січня 2010 16:52
Дякуємо за свято! ВОНА переможе!
Адольф Іванович Показати IP 14 Січня 2010 22:26
невперше помічаю що її основний елохторат це молоді (які вперше ідуть на вибори) і старі. І ті і ті дурні і наївні. Сподіваюсь ВОНА програє ці вибори
льольо Показати IP 15 Січня 2010 00:09
фууууууууууууу..а вони хоч в живу співали?
dima Показати IP 16 Січня 2010 11:34
Эти люди за деньги будут говорить что угодно, говорить на том языке, на котором скажут. За Ваши деньги и разденутся и наденут что надо. Это просто их профессия и ничего больше. Только уникум поверит, что тот, кто рекламирует товар действительно им и только им пользуется. Если на народ это действует, то пусть, ему же хуже!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus