USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Представник компанії «Байєрсдорф» вчив, як відрізняти продукцію Nivea під підробок

14 Березня 2009 11:50
Cпівробітників Волинської митниці навчали  розпізнавати контрафактну продукцію, – 14 березня інформують «Волинські Новини».
 
Семінар-практикум  щодо розпізнавання  контрафактних  дисків  для лазерних  систем  зчитування з інформацією та контрафактної  продукції торгівельної  марки Nivea пройшов днями у Волинській  митниці. На запрошення  волинських митників його  провели фахівці з питань захисту прав інтелектуальної  власності – державний інспектор інтелектуальної власності Держдепартаменту інтелектуальної  власності Міністерства освіти і науки  в західному регіоні Олег Кірічок та офіційний  представник  компанії «Байєрсдорф» (місто Гамбург, Німеччина) Олег Котляревський.
 
Про те, як  розпізнати ліцензійний диск та відрізнити його  від контрафактного, розповів Олег  Кірічок – знавець чи не усіх можливих підробок. Як поінформували у прес-центрі Волинської  митниці, він   продемонстрував  зразки ліцензійних та  контрафактних дисків для  лазерних  систем зчитування, охарактеризував  ознаки  підробок  та  способи  їх виявлення.
 
Цікавою та  змістовною була  лекція Олега Котляревського, яка  супроводжувалась показом сладів та зразків  продукції  з торгівельною маркою  Nivea. Інспектори  митниці  дізналися, які  види  продукції  та яких  торгівельних  марок  компанії «Байєрсдор»  імпортуються в Україну легально, а також  у яких  країнах продукується найбільше  підробок  товарів   торгівельної марки Nivea. До уваги  митників  були  представлені  деякі  зразки  підробок косметичних  препаратів  торгівельної  марки Nivea.
 
Наприкінці  семінару  запрошені  лектори відповіли на запитання працівників  митниці.
 
Проведення спеціалістами  таких семінарів для  працівників  митниці є особливо  важливим, адже не секрет, що на прилавки наших  магазинів  часто  потрапляє продукція  сумнівного  виробництва  та низької якості, і якщо розповсюдження контрафактних дисків  порушує  права інтелектуальної  власності, то використання   косметичних  засобів  сумнівного  походження  може  ще  й  нанести шкоди здоров’ю людей. Тому, здійснюючи  митне  оформлення  товарів, інспектор митниці  має  володіти  достатнім  багажем  знань, аби  розпізнати контрафактний товар і завадити його  ввезенню  до України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Березня 2009 11:02
А я то все дивуюся, чому нівеєвські креми в "ДЦ" дешевші, ніж у Німеччині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus