USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Продукти з Волині - уже в Калуші та Чернівцях

11 Серпня 2008 10:14
Волинь відправила допомогу в Калуш та Чернівці. 9 серпня голова облдержадміністрації Микола Романюк разом із керівником ВАТ «СМП» Сергієм Мартиняком (торгова марка «Пан Курчак») особисто були присутні під час відправки вантажу постраждалим регіонам, – повідомляють «Волинські Новини».
Голова облдержадміністрації Микола Романюк зазначив: «Усі регіони допомагають постраждалим областям, які зазнали стихійного лиха. Волинь також не залишилася осторонь людської біди. Сьогодні ми відправляємо уже другу автоколону з допомогою, а у вівторок – ще одну».
За інформацією прес-служби голови ОДА, в автомобілі ВАТ «СПМ» завантажили по 10 тонн зерна та по півтори ковбасних виробів і курятини. Цю допомогу постраждалим передав особисто керівник ВАТ «СМП» Сергій Мартиняк.
Микола Ярославович висловив слова подяки Сергію Мартиняку, який проявив ініціативу і долучився до акту милосердя. «Ті люди, які отримають сьогодні продукти харчування, будуть вам дуже вдячні, адже, в одному Калуському районі 1500 постраждалих позбавилось усього нажитого роками добра», – сказав очільник області.
Священники Свято-Покровської церкви благословили автоколону  в щасливу дорогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дядечко Показати IP 11 Серпня 2008 10:27
А до чого тут священники якоїсь церкви? І якщо кликати одних - то тоді треба кликати і інших - з інших патріархатів, інших релігій і тд... В нас взагалі то світська держава чи вже ні?
Лихий Показати IP 11 Серпня 2008 11:07
І з матріархатів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus