USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Радіо БіБіСі: Волинські чиновники мають «єдину» точку зору на події у Києві?

8 Вересня 2008 12:55
Принаймні четверо голів районних державних адміністрацій Волині звернулися до мешканців своїх районів із приводу суспільно-політичної ситуації, що склалася у державі. Ці звернення чомусь майже дослівно висловлюють позицію, яку заступник губернатора Волині оприлюднив ще минулого тижня, – інформує 8 вересня  репортер «Волинських Новин».
Щоправда, не всі офіційні сайти райдержадміністрацій відкривалися вранці 8 вересня. У зверненнях до краян за підписами голів Шацької, Камінь-Каширської, Ратнівської та Турійської РДА, що з’явилися на офіційних ВЕБ-ресурсах цих райдержадміністрації , наголошується, що Президент України Віктор Ющенко залишається єдиним гарантом Конституції державного суверенітету, територіальної цілісності України, прав і свобод людини й громадянина. Також усі керівники майже слово в слово акцентували увагу  на тому, що «глава держави як ніхто інший був зацікавлений у швидкому початку роботи Ради та нового українського уряду. Проте за вісім місяців роботи з 245 законів, які передбачалися угодою про коаліцію, було прийнято лише 11. Наслідком діяльності уряду стала найвища в регіоні, в Європі інфляція, яка у річному обчисленні складає 34%. Вимоги Президента захистити людей від інфляції через зміни до Держбюджету уряд проігнорував».
Прикметно, що цю ж статистику оприлюднив 4 вересня на брифінгу для представників ЗМІ заступник волинського губернатора Віталій Заремба. Усі згадані владці переконують: волиняни мають підтримати позицію Президента України.
А ще два сайти – Володимир-Волинської та Любомльської РДА – поінформували про проведення установчих зборів районних організації політичної партії «Єдиний Центр». Хоч усі чиновники у зверненнях наголошують: «нова війна в політичних верхах – не наша».
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Помаранчевий Показати IP 8 Вересня 2008 13:03
А ще, крім того, викручують руки лікарям та вчителям, я вже мовчу про держслужбовців, щоб вступали в ЄЦ. За що боролись ми під час Помаранчевої революції? Це ж кучмізм у його найгіршому прояві.
Білий Показати IP 8 Вересня 2008 17:17
Імена Помаранчевий, імена!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus