USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

«СБУ не звертає уваги на сепаратистські заяви волиняна, бо він працює на Івахіва», – журналіст

15 Травня 2018 16:31
Служба безпеки України чомусь не звертає уваги на волинського журналіста Сергія Шаповала, який розповідає для телеканалу «Anna news» та російського ТБ, за що уподобав ополчення російського Донбасу та як добре житиме із родиною на Дніпропетровщині, коли там зміниться влада. Мабуть, тому що працює на низку ЗМІ, які контролюються нардепом-олігархом від Волині Степаном Івахівим.

Про це у своєму Telegram-каналі та у Фейсбуці написав київський журналіст-розслідувач Олександр Дубінський.

«Читаю про подвиг доблесного СБУ, бійці якого вломилися в агентство РІА Новини і заарештували головного редактора за «роботу на Москву». І виникає у мене стійке відчуття, що підлеглі Грицака страждають на гостру, поки не вивчену службову сліпоту.

Причому для встановлення цього діагнозу можна обійтися без банальностей, типу концертів «Інтера» або сплати податків до федерального бюджету РФ бізнесами Порошенко», - пише Дубінський.

Журналіст у дописі згадує відео, де один з волинських журналістів, Сергій Шаповал, розповідає російському військовому каналу «Anna news» як полюбив ополчення російського Донбасу, і як добре йому буде жити з родиною на Дніпропетровщині, коли там зміниться влада на проросійську.

«Шаповал працює журналістом волинських сайтів «Район.Ковель», «Волинь 24», «ВолиньPost» і «12 канал». Але на нього ніхто не звертає увагу.

Чому? Тому що всі ці сайти належать співвласникові ТД «Континіум» (зокрема, якому належать заправки WOG) Степану Івахіву.

А таких «шанованих людей» у нас в змові з «ЛДНР» звинувачувати негоже», - пише Дубінський.
Проте згодом, з'ясувавши що Сергій Шаповал перебував у полоні в сепаратистів, Олександр Дубінський вибачився та видалив повідомлення, наразі воно недоступне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клявер Показати IP 15 Травня 2018 18:32
Може він працівник СБУ під прикриттям і ми скоро побачимо його на чолі штурму ДНР?
Джон до Клявер Показати IP 15 Травня 2018 21:01
Закінчуй бухати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus