USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП на Волині за участю військового «Уралу»: засудили винуватця

25 Жовтня 2017 11:34
Прокуратурою Волинської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про порушення 28-річним мешканцем Львова правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Увечері 24 квітня 2016 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки "Volkswagen Golf ", чоловік рухався автодорогою "Ковель-Жовква" з Володимира-Волинського в напрямку Ковеля. Перевищивши дозволену швидкість, він допустив зіткнення автомобіля з автомобілем марки "Урал-4320", який рухався в попутному напрямку та здійснював поворот ліворуч.

Водій та пасажир «Фольксвагена», мешканці Львова, 1989-го та 1993-го років народження відповідно, потрапили до лікарні в тяжкому стані.

Унаслідок отриманих у ДТП травм пасажир "Volkswagen Golf" помер у лікарні.

Попри те, що горе-водій визнавав свою вину лише частково і заперечував факт перебування в стані алкогольного сп’яніння, те, що ДТП трапилося унаслідок дій обвинуваченого було повністю доведено зібраними у провадженні доказами.

Володимир-Волинський міський суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus