USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Судовий позов Києво-Печерської Лаври до мене і ЗІКу не вартий і виїденого яйця, – нардеп Євген Кирильчук

31 Травня 2008 17:14
Як повідомляє 31 травня репортер «Волинських новин», народний депутат від БЮТ, волинянин Євген Кирильчук висловив певність, що судовий позов Києво-Печерської Лаври про дифамацію – безперспективний. Це пан Кирильчук зазначив під час прес-конференції.
Народний депутат підтвердив, що Лавра звернулася до суду: «По-перше, це – правда, є таке подання в суд одного з монахів. Але ні ви, ні я особисто не зачіпали ні сановників Лаври, ні керівництва Лаври» Водночас він додає, що не ображав репутації кляштору: «Я можу прийти під стіну Лаври і попросити у території пробачення. Я ж нікого не зачіпав. Я сказав: використали територію Лаври. Там передавалися баули, в яких в кожному було по відповідних мільйонах».
Євген Кирильчук розповів: «Мені інформацію передавав працівник, віруючий, який мені дзвонив на мою мобілку, не називаючи прізвища: «Ви мені як глибоко віруючій людині маєте можливість повірити». Я не міг сказати, що то неправда, бо людина дуже переконливо. При тому вона говорила: «Сьогодні ввечері забрали два баули». На другий вечір дзвонить: «Сьогодні ввечері знову забрали два баули». А більше мені не дзвонила. То я не видумав нічого».
«При тому він сказав, що ці гроші поступили із Донецька. Це був період, коли був масовий підкуп депутатів у Верховній Раді. Вони не спростують цю інформацію», – висловив певність народний депутат.
Він заначив: «Я їм ще можу сказати: «Якщо ви хочете точно знати цю інформацію, через ваше право сповіді ваших людей ви можете точно взнати, коли і хто про це говорив. Але ви цю інформацію не маєте права розповсюдити».
«При тому вимагають через пресу вибачень. Закон забороняє рішення суду публікувати в пресі без згоди тих, кого вони притягують до відповідальності. Через то все це не варте виїденого яйця», – вважає Євген Кирильчук і додав, що вимагатиме розгляду справи у львівському суді.
Довідково:
Представники Києво-Печерської Лаври звернулися до суду з вимогою спростування від нардепа Євгена Кирильчука та ЗІКу начебто недостовірної інформації, що гроші на підкуп нардепів-бютівців зберігалися на території монастиря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus