USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судитимуть двох волинян, які покрали плити з Братської могили

18 Серпня 2017 12:32
Судитимуть двох волинян, які викрали плити з Братської могили воїнів у Торчині, інформує прес-секретар прокурора Волині Наталія Мурахевич.

Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про наругу над могилою, вчинену 23-річним та 21-річним молодиками у Торчині. Цими діями вони спричинили Торчинській селищній раді матеріальні збитки на загальну суму 19 000 гривень.

Раніше судимий за грабіж та хуліганство старший зі зловмисників та його досі не судимий молодший напарник увечері 23 червня 2017 року демонтували 13 надгробних плит із Братської могили воїнів, які боролися проти нацизму у роки Другої світової війни, у смт. Торчин Луцького району, та здали їх на металобрухт. Цими діями вони спричинили Торчинській селищній раді матеріальні збитки на загальну суму 19 000 гривень.

Обох зловмисників, які щиро розкаялися у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України, й невдовзі вони постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання.

Зауважимо, що санкцією ч. 3 ст. 297 КК України за такий злочин передбачено покарання аж до 7 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus