USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Судитимуть волинянина, у якого вилучили понад 4 кілограми канабісу

25 Листопада 2021 21:45
38-річного жителя села Пожарки Луцького району за незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотиків без мети збуту у особливо великому розмірі, а також про незаконне вирощування ним конопель загрожує до 8 років тюрми.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Під час санкціонованого обшуку в оселі чоловіка 22 вересня 2021 року правоохоронці вилучили понад чотири кілограми особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу та рослини коноплі, вирощені ним на присадибній ділянці.

Подальшу долю волинянина, який щиро розкаявся у вчиненому та активно сприяв розкриттю злочину, вирішуватиме суд.

Санкцією ч.3 ст. 309 КК України за незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збути у особливо великому розмірі передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петя Показати IP 25 Листопада 2021 22:15
Молодці! Але з нашими законами всі здобуті докази можуть бути визнані недопустимими. І.. Вуаля, фігурант ні в чому не винен!
голандія Показати IP 25 Листопада 2021 22:39
канабіс, особливо небезпечний???? Ви нормальні??(( Подивіться навкруги скільки хімії продається!!! Канабіс через пару років буде ліками, а ви за це людей до тюрми…
Слобожанин Показати IP 27 Листопада 2021 09:31
Ідіоти.
Сергій Показати IP 27 Листопада 2021 13:11
Це мій близький товариш, який завжди готовий прийти на допомогу, займається доброчинність, дбає про бездомних тварин (дає їм дах, харчі та любов). Коли придбав будинок, то на території вже росли так звані "заборонені рослини" самосійом. Так як будинок та ділянку придбав для занять пермакультурою, вирішив залишити рослини (сам правда іноді вживав, за що й розкаявся). Особисто я сам бачив як дико росли ті рослини, як в полі дичка. І 4 кг. скошених лапухів "правоохоронці" приймають за наркотики і готові засудятити чудову людину по так званому закону на 5-8 років позбавлення волі? Я впевнений та всі хто мав можливість хоча б трішки його знати, що на волі від нього він справді приносить багато користі, відповідально працює в колективі який його цінує, допомагає всім та вся при першій же можливості та регулярно займається доброчинністю. Я розумію, що писанину законів ніхто не відміняв, як і не відміняли здоровий глузд використання цих законів! Адекватні розуміють, що закон охороняти потрібно але розумно, а не для премії і можливості засудити ЧУДОВУ людину за маленький його гріх. Я вважаю це не справедливо, особливо зважаючи який величезний вклад добра який зробила ця людина для всіх і всього, що його оточує! Легко судити інших нічого не знаючи і вириваючи слова з контексту!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus