USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Цьогоріч у Луцькому районі планують заліснити 35 гектарів землі на 81 тисячу гривень

13 Березня 2009 14:44
У Луцькому районі на 2009 рік запланували заліснити 35, 4 гектара землі на суму 81 тисяча 400 гривень. Про це йшлося під час засідання районної комісії з визначення підприємств, яким надаватимуть спеціальні кошти обласної ради для проведення заліснення еродованих земель запасу резервного фонду, – 13 березня інформує репортер «Волинських Новин».
 
На засіданні районної комісії визначалися з об’єктами, на яких виконуватимуться роботи та підготовлюватиметься проект розпорядження РДА про дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на заліснення земель, визначалися із сільськими радами, де проводитиметься ця процедура. На 2009 рік запропоновано заліснити 35, 4 гектара землі на суму 81 тисяча 400 гривень.
 
Поза конкурсом, ще у минулому році ми визначалися, що у першу чергу треба включити села Радомишль та Промінь, – висловився заступник голови Луцької РДА Василь Підвальний. Тим більше, що там вже проведена певна робота, – додав він. По цих двох сільрадах назбиралося приблизно 30 гектарів «неякісних» земель.
 
Окрім того, не відомо яка вартість робіт, тому було запропоновано включити ще один проект, якщо залишаться гроші. У резерві перебувала Смолигівська сільська рада. Саме її землі члени комісії й затвердили під заліснення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus