USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тимощук є найважливішою фігурою як на полі, так і за його межами, – Адвокат

25 Лютого 2009 15:00
В інтерв’ю офіційному сайту мюнхенської Баварії Дік Адвокат зізнався, що німецький клуб зробив прекрасне придбання, підписавши контракт із капітаном «Зеніту» Анатолієм Тимощуком. Про це 24 лютого повідомляють «Волинські Новини».
 
«Анатолій – капітан команди й один із найважливіших гравців. Нам буде дуже його не вистачати. І, звичайно, його майбутній переїзд до Мюнхена стане для клубу величезною втратою. «Баварія» придбала мого найкращого гравця», – зазначив наставник пітерського клубу. 
 
Як пише Кореспондент.net, Анатолій Тимощук, за словами його сьогоднішнього тренера, є найважливішою фігурою як на полі, так і за його межами. «Він справжній професіонал і просто дуже добрий гравець. Влітку ви самі побачите, наскільки він хороший», – заявив Адвокат. 
 
Нагадаємо, що президент мюнхенської Баварії Карл-Хайнц Румменігге розповів про те, що клуб досяг остаточної домовленості щодо трансферу півзахисника «Зеніту» Анатолія Тимощука.  
 
Довідково:
 
Анатолій Тимощук – лучанин, який починав свою кар’єру у ФК «Волинь».  Грав у донецькому «Шахтарі», був його капітаном. Зараз носить капітанську пов’язку пітерського «Зеніту».
 
Футболіст є почесним громадянином обласного центру Волині – міста, у якому народився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus