USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко створить «раду ринків»?

8 Вересня 2009 13:10
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила про зустріч у найближчі тижні із представниками усіх без винятку ринків України. На спілкування із Прем’єркою запросять представництва від торговищ усіх масштабів та профілів, які представляють саме тих українців, котрі торгують на ринках. Про це йшлося під час селекторної наради під головуванням пані Тимошенко, присвяченій проблемам підприємництва, – інформує 8 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Прем’єр-міністр наголосила на напрацюваннях спеціальної програми дій уряду та підприємців. Пані Тимошенко планує співпрацювали із малим, середнім та великим бізнесом, приміром, як із головами сільських та селищних рад.
 
Прем’єрка зазначила, що в неї склалося враження, що внаслідок усіх ринкових процесів ці люди у складний кризовий час залишилася сам-на-сам із своїми проблемами, свавіллям власників ринків, чиновників на місцях, представників деяких органів місцевого самоврядування. «Я зараз готую масштабну нараду-зустріч із такими людьми, які представлятимуть кожний ринок країни», – розповіла керівник уряду.
 
Вона подякувала підприємцям за те, що навіть під час кризи сплачують податки. «Якщо сьогодні йдеться про те, хто бореться із кризою насправді, то борються усі – від малого до великого підприємця», – зауважила пані Тимошенко. Вона закликала представників влади усіх рівнів подякувати цим людям. Вона наполягла на тому, щоб уряд і гілки влади задумалися над тим, що вони можуть зробити для вирішення проблем підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 13:25
мля.. як ця брехуха вже всіх за...ла
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 16:59
От,Юля, молодець! Нікому ці ринки були не потрібні, ніхто до них не міг дійти, а вона дійшла. Молодець
2Анонім 8 вересня, 16:59 Показати IP 8 Вересня 2009 22:06
Вона вже до них давно добралась, коли збільшила ставку єдиного податку. І за зміни по ПДВ їй дякують... Молодець. Люди стогнуть, а вона все працює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus