USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі відбувся чемпіонат області з бочча серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату

8 Квітня 2021 07:20
Нещодавно відбувся чемпіонат області з бочча серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату. Ківерцівську громаду на чемпіонаті представляли Зінчук Тарас та Гущик Павло.

Про це повідомила народна депутатка України, членкиня депутатської групи «Партія «ЗА Майбутнє» Ірина Констанкевич у Фейсбуці.

Вона разом зі своїм помічником Віктором Лисюком привітали хлопців, вручили подяки та премії і подякували за яскравий приклад сили духу та волю до перемоги.

Гущик Павло здобув перемогу та зайняв перше місце й отримав запрошення до складу обласної збірної Волинської області для участі у Чемпіонаті України, який відбудеться 24-28 квітня 2021 року в м. Одеса.

Чемпіонат Волині з бочча серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату проходив у Ковелі. У змаганнях взяли участь команди з Ковельської, Ківерцівської, Любомльської, Голобської, Ратнівської, Турійської, Сошичненської територіальних громад.

Довідково

Бочча – паралімпійський вид спорту для людей з найтяжчими порушеннями опорно-рухового апарату. Це спортивна гра на точність, яка поєднує в собі такі види спорту, як: більярд, керлінг і боулінг. Із 1984 року входить до програми Паралімпійських ігор.

Цей вид спорту використовують для реабілітації людей з важкими формами церебрального паралічу. Згодом до цієї гри долучилися гравці з іншими порушеннями опорно-рухового апарату – міопатіями та пошкодженнями хребта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus