USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку організовують різдвяні посиденьки у колі друзів

6 Січня 2019 12:40
Різдвяні посиденьки в колі друзів відбудуться 12 січня в Луцьку. У рамках заходу, який організовує «Творчий калейдоскоп» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, відбудуться цікаві майстер-класи, а також лунатимуть колядки від дітлахів. А на завершення гостей частуватимуть печивом.

Лучан та гостей міста запрошують долучитися до цікавого заходу, який відбудеться за адресою — вул. Винниченка, 67а (другий поверх). Початок — о 15:00.

«Запрошуємо до нашої затишної домівки, щоб разом порадіти року, що щойно прийшов, та великому світлому святу Різдва Христового. За цікавою дружньою роботою поспілкуємось, спробуємо будувати плани на майбутнє. На вас чекають цікаві майстер-класи, привітання від справжніх артистів — студії «Бешкетники», вони створять справжній вертеп. Колядки в дитячому виконанні — це круто! І на завершення, як завжди, ЧудоЧайник, смачне печиво і море позитиву», — кажуть організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus