USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку стартували курси з самооборони для жінок

1 Березня 2020 12:25
15 жінок протягом 10 занять займатимуться на курсах самооборони, які 29 лютого стартували в Луцьку, інформує патрульна поліція Волині.

Ініціювали їх проведення працівники патрульної поліції Волині, спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцькради. Це й не дивно, адже жінки частіше стають жертвами зловмисників, які, зазвичай, сильніші фізично. У патрульній поліції це знають напевне, адже першими прибувають на місце злочинів чи правопорушень і часто, на жаль, вже мають справу з негативними наслідками.

Згодом цю тезу підтвердить під час спілкування з учасницями і головний тренер Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» (на базі якого відбуваються заняття), президент Федерації рукопашного бою м. Луцька Дмитро Грисюк. Він скаже головну тезу: «Суть самооборони в тому, щоб, будучи фізично слабшою, перемогти сильнішого, а для цього потрібні певні навички, відповідна фізична, емоційна, психологічна підготовка».

Тож саме цим і займатимуться жінки разом з тренерами протягом десять занять. Але, окрім цього, навчаться надавати домедичну допомогу, виконуватимуть певні прийоми, вивчать набір спеціальних вправ, необхідних для самооборони.

Т.в.о. заступника начальника управління Андрій Мідлік впевнений, що ці навчання не залишать байдужими нікого. «Ми хочемо, щоб ви почувались в безпеці. Для цього 24/7 працює патрульна поліція. Але й багато залежить від першої реакції, коли на вас можуть напасти. Тому зичимо вам успіхів та отримання необхідних навичок», - сказав Андрій Вікторович.

Учасниці розминались, виконували вправи, слухали теорію та ставили багато запитань. Також вони спробували виконати набір вправ, наприклад, як правильно падати і що робити, аби збити з ніг нападника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 1 Березня 2020 17:15
Напишіть адресу чи контактні дані, де відбуваються занятя
Вася до Лучанка Показати IP 1 Березня 2020 17:53
А за що вас в гуглі забанили, якщо не секрет?
111 Показати IP 2 Березня 2020 22:42
ЗА 10 УРОКІВ ВИ НІЧОГО НЕ ПОЙМЕТЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus