USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У селі на Маневиччині за 7,5 млн облаштують стадіон

18 Жовтня 2020 21:25
У селі Оконськ, що в Маневицькому районі Волинської області, реконструюють об'єкти фізичної культури та спорту, що знаходяться на вулиці Спортивній, 5.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосила Оконська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 жовтня. Аукціон розпочнеться 2 листопада.

Очікувана вартість робіт становить 7,536 мільйона гривень.

За ці кошти планують провести зовнішній водопровід та каналізацію, облаштувати систему поливу поля, встановити металеве огородження, облаштувати трибуну, зробити благоустрій, звести адміністративне приміщення, змонтувати електротехнічне обладнання, встановити пожежну сигналізацію, блискавкозахист, провести освітлення, вентиляцію, внутрішню каналізацію, забезпечити водопостачання та обладнання тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 30 червня наступного року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
БОС Показати IP 19 Жовтня 2020 08:02
Супер голова. Ярута кращий голова. Молодчинка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus